לבשל בקשיבות – להביא את הנוכחות לבישול והאכילה

אודות

בישול ואכילה מודעת פירושם להביא את המודעות שלנו למזון שעשה את דרכו מהשדה עד למטבח, ליצירת ארוחה, להגשתו בצלחת ולביס הראשון שנכנס אל פינו: לכל זה נרצה להביא את תשומת ליבנו המלאה, לחווית הבישול המערבת את כל חושינו, ולתחושות האכילה ברגע הנוכחי.
מודעות כזאת משנה את מערכת היחסים שלנו עם האוכל והיא דרך מצוינת להכניס נוכחות, בריאות והנאה לחיי היומיום שלנו.

בסדנה שלנו נעשה בדיוק את זה: נקדיש תשומת לב לריחות, לצבעים, לתחושות ולרגשות שמעורבים בהכנת הארוחה ובחווית האכילה.

*הארוחה טבעונית וכשרה

לוח זמנים

יום שני, 08.01.2024
18:00 – 20:00

מחירים

  • לבשל בקשיבות 180

    להביא את הנוכחות אל הבישול והאכילה

ארוחות

ארוחה טבעונית וכשרה

צוות המנחים שלנו

אלון בוגין
אלון בוגין

מדריך ומטפל בשיטת צ'ננג צ'י קונג אוהב לבשל ולאוכל פשוט

יעל קילמניק
יעל קילמניק

מנחה קבוצות מדיטציה וצ'י קונג, מטפלת בהומאופתיה קלאסית ובמדיטציה מרפאה

איך תגיעו אלינו

מבוא השער 1, עין כרם
חניה בחניון עין כרם

אירועים נוספים שיעניינו אותך

מאמרים שיתנו לכם השראה

מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם

FindMyCenter2

אנו מודים לך על התעניינותך ב-findmycenter נחזור אליך בהקדם!

דילוג לתוכן